De fleste parforhold oplever på et eller andet tidspunkt, at de “keder sig lidt”, der går “hverdag” i den, og at gnisten stille og roligt har gemt sig væk.

Det er HELT normalt, og alle par oplever det på et eller andet tidspunkt, ja, jeg vil faktisk gå så vidt som til at sige, at hvis I ALDRIG oplever, at gnisten forsvinder, så er I et meget, meget heldigt par 😉

Der kan være mange årsager til, at gnisten forsvinder, og der kan være rigtig mange måder at få den tilbage på.

I denne artikel, vil jeg give jer, der som par, har det godt sammen generelt 6 konkrete tips og ideer til, hvordan I kan peppe parforholdet og sexlivet lidt op igen, så I kan få lidt mere gnist og “jer” på banen igen.

Det er altså IKKE til jer, der er i parforholds krise, men til jer, der elsker hinanden, men “blot” trænger til en saltvandsindsprøjtning og til en gang inspiration.

 

Find gnisten – fyr op under romantikken ❤

 

Find gnisten med et romantisk weekendophold1) Vi starter selvfølgelig med en klassiker, nemlig et romantisk weekendophold.

Og jeg vil godt lige starte med at understrege, at der i min optik er stor forskel på et almindeligt weekendophold, og så et weekendophold i romantiske omgivelser, der bare lugter langt væk af, at nu skal vi to bare give den gas og nyde hinanden i fulde drag.

Et romantisk weekendophold, har selvfølgelig fokus på romantik, “dig og mig” og kæresterier, og derfor synes jeg heller ikke, at det gør noget, at man er lidt kræsen med, hvor man vælger at tage hen og laver sin research godt.

For der er edderbankeme forskel på at sidde i en ferielejlighed i en betonbygning på vestkysten (og ja, det kan også være hyggeligt) og så betale stort set det samme for en mini herregårdsophold.

Hotel Haraldskær er f.eks. et af de steder, jeg selv har været, og det ligger i smukke, smukke omgivelser og er en gammel fredet herregård, som ligger direkte ned til Vejle å. Og det er blot et af de mange eksempler.

Så vil du planlægge et romantisk ophold for to, så gør dig selv og jer den tjeneste, at undersøg sagerne lidt, lækre og romantiske omgivelser, går man aldrig fejl i byen af. Jeg ville have lavet en lille oversigt til dig, men jeg fandt faktisk en oversigt over nogle romantiske steder, måske det kan være til inspiration for din videre søgen.

Tjek listen med billeder og beskrivelse over romantiske weekendophold i hele landet her ←

 

2) Måske er et weekendophold ikke lige jer, eller også så kan det ikke lade sig gøre lige nu.

Og hvad gør man så?

Tantra, polatitet og maskulin og feninin energi vækker gnisterne til liveJo, her kan jeg i den grad anbefale bogen “Den nye tantra”, og inden du skynder dig at klikke væk fra siden her og tænker, at jeg må være rablende skør, så læs lige med.

Tantra kommer i RIGTIG mange forklædninger og fortolkninger, og det, som denne bog kan i forhold til alle de andre tilbud om tantra mig her og tantra mig der er faktisk, at den er konkret, nede på jorden og guider jer stille og roligt igennem basis øvelser inden for Tantra disciplin.

Og ja, det er ikke nødvendigvis erotiske øvelser. Der er rigtig mange af dem, der handler om nærvær, vejrtrækning og maskulin og feminin polaritet.

Jeg fik bogen til anmeldelse, da den udkom, og jeg må sige, at jeg er stadig er vild med den, fordi den er så nem at læse og øvelserne er lige til at gå til. Og det kan jeg virkelig godt lide.

Er du i tvivl om bogen kan være noget for jer, så start med at lån den på biblioteket 😉

Du kan læse mere om bogen lige her ←

 

Find gnisten – fyr op under erotikken!

 

Find gnisten i parforholdet med et erotisk spil3) Savner I inspiration og skønne timer i soveværelset, så er spillet Erotic4Real, det absolut bedste erotiske spil på markedet. Derudover, så er det dansk udviklet og man kan få mange timer til at gå med det, og spille det igen og igen.

Spillet er erotisk ja, men, der er også lagt fokus på følelser og spørgsmål, der gør, at man lærer hinanden meget bedre at kende. Jeg har flere gange foræret det til par, der var færdige i et forløb med mig i min praksis, og som havde pippet højt om, at de gerne ville have inspiration til deres sexliv.

Du kan læse mere om spillet her ←

 

Lingeri og kostumer kan sætte fut i soveværelset og sexlivet4) Lingeri og frække kjoler går ALDRIG af mode.

Og hvis I trænger til fræk inspiration og nye lege i soveværelset, så kan I med fordel kaste jer over frækt lingeri og f.eks. små frække kostumer.

At kaste sig ud i kostume og rollespils verdenen

Her kan du se et stort udvalg at lækkert lingeri ←

Her kan du se et udvalg af “små” festkjoler 😉

 

5) Er I til sexlegetøj, så lad mig præsentere dig og jer for verdens mest sælgende og mest populære sexlegetøj til par.

WeVibe Classic Par Vibrator.

Verdens mest populære sexlegetøj - Find gnisten med WeVibeOg der ER altså en grund til, at den er populær, det ER altså ikke bare fordi de er gode til at lave reklame 😉

WeVibe kan nemlig bruges, når man har samleje, og stimulerer både ham og hende, og gør det nemmere for hende at få orgasme, mens han er oppe i hende.

Den stimulerer nemlig både G-punktet og Klitoris på samme tid, og kan derfor give nogle ret vilde og dybe orgasmer.

Du kan læse mere om WeVibe lige her ←

 

Find gnisten – med et online kursus!

 

Få sexlysten tilbage - Find gnisten6) Hvis I mangler sexlyst og ikke gnist, så vil jeg anbefale, at I tager et kig på mit online kursus “Få sexlysten tilbage og behold den for livet”. 

– Du kan i øvrigt downloade en gratis e-bog med masser af ideer til at booste sexlysten.

Læs mere om, hvordan du får sexlysten tilbage her ← 

 

Som en afsluttende bemærkning, vil jeg sige, at der ofte ikke skal voldsomt meget til at dreje fokus ind på “jer” og parforholdet igen, og når man begynder at have fokus på at finde gnisten, så går det hurtigt stærkt.

Maj WismannHusk, der hvor man lægger energi, der får man ofte de bedste resultater 😉

Rigtig god fornøjelse.

Kh,
Maj Wismann

 

 

 

 

 

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlive
Luk

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

  • Kan cølibat booste sexlysten?
  • Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?
  • Hvordan får man gnisten igen?
  • Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis
.

Inden du smutter...

..skal du da lige have snitterne i min e-bog "Når seksualiteten driller"? Tilmeld dig herunder og få den direkte i din indbakke.

Ingen spam. Kun <3