fbpx

Tidligere klienter fortæller

Da jeg henvendte mig til Maj havde jeg tænkt meget over, hvad jeg mente problemet var i mit parforhold. Min mand og jeg kørte parallelle spor og kunne ikke finde ind på samme spor rent kommunikativt, hvilket resulterede i misforståelse, brok og negativitet. Maj lyttede længe og tog noter – og så begyndte hun ellers at stille alle de rigtige spørgsmål! Første spørgsmål var: hvorfor er din mand her ikke? Og jeg måtte jo indrømme at meget bundede i min væremåde, hvilket Maj tog konstruktivt – og flere gange hvor jeg prøvede at lade ansvaret være min mands, lod hun mig ikke slippe. Så mænd, vær ikke bange for Maj kun er på kvindens side. Hun er konstruktiv, empatisk, teoretisk dygtig, siger hvad der er brug for, konkret i opgaveløsningen, ærlig, troværdig, ligefrem, og så er hun meget engageret, og henviser gerne til bøger og lignende. Pga. alt dette følte jeg fra dag 1 håb. Jeg havde næsten opgivet, og tog dette som sidste chance… Den bedste investering jeg nogensinde har gjort! Vi har fået et liv sammen som jeg ikke troede muligt.

 

Maria

Nogen gange kan der være tidspunkter i et liv, hvor man har brug for stærke, konkrete og direkte applicerbare råd, der kan overføres på ens liv. Hvis man går til en autoriseret psykolog kan alle teorierne være i orden. Det er fint nok. Men det er ikke altid det, man som klient har brug for. Det er ikke altid nok at kende til de metoder, hvis du er på spanden. Det kan sommetider blive for flyvsk og for ukonkret. Der har du brug for det, der virker. Værktøjer. Lidt tilfældigt fandt jeg én, der gav mig konkret vejledning i, præcis hvad jeg stiller op i mit liv. Hvad jeg skal gøre, hvordan jeg skal gøre det, og hvorfor jeg gør det – så jeg bliver mere afklaret. Denne “direktehed” fandt jeg hos Maj, og jeg giver hende mine ALLERbedste anbefalinger ud fra blot en enkelt session! Med en varme som fra en god veninde, selvom hun jo ikke er det, men med én, der samtidig ved præcis, hvad hun taler om ud fra en faglighed og professionalisme, jeg har dyb respekt for. Her er INTET krukkeri, intet uld-i-mund, ingen akademiske ord, der ikke siger en skid om noget. Men klare ord, der fortæller dig, hvordan du kan gribe din situation an.
Mette

Mit liv, mit ægteskab, mit livssyn og min indgangsvinkel til andre mennesker kan deles op i to, nemlig “før” og “efter” Maj Wismann. Den kvinde er født med evner ud over det sædvanlige. Når man i terapien hos hende “åbner op” og ligger ens liv og problematikker i hendes kompetente hænder, så vil man hurtigt opdage, at hun virkelig udretter mirakler. Maj er så levende og har så meget empati, at man kun kan føle sig tryg i hendes hænder. Hun er et af de klogeste mennesker jeg kender og jeg nære den dybeste respekt for hende, hendes virke og hendes metoder. Er der mennesker i min omgangskreds som at “ondt” i livet er Maj den første, som jeg anbefaler og henviser til.
Gitte

Du har lært mig så meget om livet end noget andet menneske har gjort. Jeg har kunne bruge hvert et ord du har sagt til mig. Du har gjort mig til et menneske, der tænker og ser livet på en helt anden måde. Du har været hver en krone og hvert et minut værd. Rigtig, rigtig mange tak, jeg kunne bruge timer i dit selvskab. Alt det du har lært mig på de få timer jeg havde ved dig, kan jeg bruge resten af mit liv. DU har lært mig at leve efter mig og ikke efter, hvordan andre synes jeg skal leve. TAK! Du er et menneske, der er guld værd at kende.
Anders

Jeg tror ærligt på, at vi kunne være gået fra hinanden i sidste ende, hvis ikke jeg havde været ved Maj Wismann, også selvom det kun var en enkelt session. Jeg oplevede i en periode efter min første søns fødsel, at vi (nok mest mig) havde svært ved seksuel kontakt. Jeg oplever nu, at der virkelig kommer noget ud af, at jeg lytter til mig selv og er ærlig, også overfor ham omkring hvad jeg vil og IKKE vil. Selv de små ting i hverdagen er blevet bedre. Maj er et fantastisk menneske, både personligt og professionelt. Hun lytter og er ikke bange for at pakke tingene ind. Hun er hamrende dygtig, til det hun gør, og hvis du spørger mig, om jeg vil anbefale hende til andre, vil jeg sige: ”JA JA JA!!”  TAK Maj.
Sofie, 28 år

Da vi kom til Maj, var sexlysten forsvundet eller rettere, hun havde faktisk ikke lyst til sex fordi vores kærlighedsliv ikke fungerede i hverdagen. Vi er helt klart blevet opmærksomme på vigtigheden af, at det ikke nytter at sende kærlighed på én frekvens, hvis man som modtager er tunet ind på at modtage på en hel anden. Og vi er derfor også blevet opmærksomme på, at vi skal give plads til hinandens forskelligheder og respektere, at vi har forskellige behov og at dét, der kan være ubetydeligt for den ene part i et forhold, kan være meget vigtig for den anden. Hvis ikke vi havde været ved Maj, Så havde vi helt klart gået fra hinanden og vores datter havde fået nogle deleforældre. Maj er fantastisk nærværende at tale med og vi følte et stort personligt engagement i vores forhold. Lidt ligesom en god veninde, som vi trygt kunne betro os til, og der blev der også brugt en pæn portion papir lommetørklæder til at tørre tårer med. Hvis man har brug for en person der virkelig forstår at høre efter, har stor indlevelse og taler lige ud af posen (og samtidig ved hvad hun taler om), så er det Maj Wismann, man skal have fat i. Vi er så glade for den hjælp vi fik til at finde kærligheden igen.

Tina og Kim

Jeg havde brug for at min sexolog kunne konsulteres i den by jeg bor i, eftersom jeg ikke har bil. På internettet søgte jeg efter mulige sexologer i Nyborg og omegn og stødte flere gange på Maj Wismann. Det virkede som om hun havde god erfaring og et bredt omdømme, hvilket var med til at styrke mit valg af terapeut. For mig er det vigtigt, at kemien er god og trygheden er til stede i en konsultation, og det var den! I 2009 gav jeg mig i kast med erotisk dans, for at løsne op og kende min krop bedre. At turde danse sexet, at få de frække sider frem. Men det gav intet resultat. Jeg havde deltaget i workshops med modellering af “misser”, læst pornoblade, indkøbt og forsøgt mig med vibratorer, skrevet erotiske digte og noveller, afspænding og rundkredssnak. Intet resultat, ingen orgasme. Det Maj Wismann gjorde for mig i 09/10, var det der skulle til. Maj kom med idéer og forslag til øvelser ud fra den fantastiske viden hun besidder. Som regel kunne jeg vælge hvilke af øvelserne jeg helst ville kaste mig ud i til næste gang. Det var rart, for på den måde var jeg selv med til at skabe vejen til min orgasme. Jeg havde aldrig været vant til at berøre min egen krop på en sexuel måde. Maj spurgte direkte, lyttede og var ikke belærende. Historik, undskyldninger og selvmedlidenhed skulle jeg ikke præsentere dig Maj, vi tog fat om problemerne fra dags dato og det var jo i bund og grund også det, det handlede om. At være 32 år og ikke have noget særligt seksuelt forhold til min egen krop, var en stor mangel. Også tit en udfordring, for jeg skulle altid simulere orgasme i mit forhold. Sex betød ikke noget særligt for mig. Det var nærmere en sur pligt. Enten måtte jeg acceptere mit manglende interesse for sex og måske forlade kæresten til fordel for en med samme lave sexbehov som mig selv, eller også måtte jeg simpelthen tage tyren ved hornene. Jeg valgte derfor at tage udfordringen om at lære at få orgasme. Du kunne jo blive mit livs gave til mig selv. Jeg lærte en ufattelig masse om mig selv og mit forhold til min krop. Jeg lærte, at hvad jeg troede var umuligt, kunne lykkedes. Det var ikke nemt, men jeg er super glad for, at jeg traf Maj Wismann i mit liv. Hun rådgav mig allerbedst som jeg troede, jeg var helt unormal. Den dag i dag er jeg stadig sammen med kæresten og vi er lige blevet forældre til en dejlig pige. Det ville jeg aldrig have været foruden! Maj besidder et bjerg af positivitet og optimisme. Hendes udstråling siger alt. Jeg husker hende som var det i går. Maj er direkte, forstående og fuld af en masse idéer og redskaber. Hun har en evne til at finde ind til kernen af sagen, men det kræver tilgengæld også din ærlighed og vilje, hvis du skal nå dit mål. Maj har en uvurdelig bred viden og jeg er sikker på hun kan finde en løsning til lige netop dit problem. Jeg har aldrig fortrudt mit valg af sexolog.
Thea, 32 år

Var igennem en turbolent tid efter et brudt forhold. Fik alle tiders hjælp og støtte fra en nær veninde, men hun måtte opgive på et tidspunkt, og hun mente jeg skulle have en professionel ind over, og da hun havde hørt en Maj Wismann i radioen, blev det hende. Jeg kunne måske have fundet en tættere på (bor 200 km væk), men som jeg havde det dengang, havde jeg hverken tid eller lyst til at finde en på anbefaling fra andre. Min største udfordring var at få sat ord på en million milliard ting og tanker fra hele min fortid. At turde se de spøgelser i øjnene, der har været der, fra jeg var helt lille. Men jeg har ikke kunne gøre det alene og uden Maj. Mit udbytte og min glæde ved at gå ved Maj har helt klart været, at jeg har kunnet mærke, hvordan min indre ro bliver større for hver session. Hvordan jeg får ro oppe i hovedet efterhånden som jeg fik snakket tingene igennem. En anden stor glæde, et udbytte der er til og føle på er, at jeg er blevet meget bedre til at koble fra og nyde mine to sønner, og at jeg nu kan sige nej til mit arbejde for at være sammen med dem, familie og venner. Det har jeg aldrig kunne gøre før. Mennesker omkring mig siger, at de kan mærke, jeg har forandret mig til det bedre. At jeg er blevet bedre til at holde aftaler, at jeg ikke lever i min egen verden længere, men er langt mere jordnær nu.
Finn

Imens jeg læste til sexolog og parterapeut, spurgte jeg vores chef psykolog på studiet, om hun kunne anbefale en sexolog, som jeg kunne sparre med, og hun foreslog – helt uden tøven – Maj Wismann. Da jeg havde talt med Maj i telefonen vidste jeg, at det var hende, som jeg skulle sparre og arbejde sammen med. Jeg drager nytte af den kontante og ligefremme måde at være på samtidig med, at hun er åben og kærlig. Men det, der er mest tydligt for mig er Maj Wismann´s integritet. Da min kæreste og jeg kom i parterapi hos hende, var det tæt på, at jeg var gået fra ham. Til trods for, at jeg selv var i gang med en terapeutisk uddannelse, kunne jeg ikke være parterapeut i mit eget forhold, og vi havde helt klart brug for hjælp. Og den fik vi hos Maj. Vi er stadigvæk sammen og vi har fået et rigtig godt forhold – takket være hende. Mine største udfordringer var at lære at holde min mund og give noget plads til, at min kæreste også kunne bliver hørt. Samtidig med at vi skulle lære at kommunikere med hinanden på en meget mere positiv og annerkendende måde. Hvis jeg ikke havde arbejdet med disse ting, havde vores forhold ikke fortsat. Maj er god til at stille spørgsmål, og hun er god til at lytte til sine klienter. Hun tænker logisk og klart. Det gør, at Maj er god til at “læse” sine klienter og de udfordringer, de kommer med. Ud over min egenterapi og parterapi, bruger jeg også nogle gange Maj som mentor og sparringspartner med mine egne klienter, og jeg stoler altid på hendes dømmekraft og elsker hendes evne til at gennemskue tingene.
Susana

Jeg havde set et foredrag med Maj Wismann, og talt lidt med hende efter foredraget, og hun havde lige de redskaber, jeg havde brug for. Maj lyttede og guidede mig på vej i min tvivl om, om jeg skulle vælge en skilsmisse, og fik mig til at analysere på mit forhold og prøve at arbejde konstruktivt med det, der var tilbage. Men hun guidede mig også igennem, hvis det nu skulle ende ud i en skilsmisse – så jeg efter min beslutning ikke følte, at jeg stod på bar bund. Jeg kunne heller ikke mærke mine følelser, jeg kunne sagtens blive rasende og give udtryk for det, men ikke mærke det indeni. Maj fortalte og viste mig mine ressoucer og mine stærke sider, hvilket har hjulpet mig meget. Især i forhold til mit selvværd. Jeg var ulykkelig, og vidste ikke, hvorfor jeg var det, og jeg begyndte at læse en masse bøger om selvudvikling. Mit udbytte er større selvværd, glæde, jeg har lært at fylde mig selv op – er blevet bedre til at passe på mig selv, gøre ting som gør mig glad og ikke hele sørge for at andre er glade. Jeg har faktisk også flere gange oplevet glæde, sommerfugle i maven. Jeg sidder ikke og ser film hver aften mere, jeg har tabt 20 kg. siden jeg startede min færd, og jeg har mere eller mindre fået mit netværk igen. Jeg har aldrig i hele mit liv haft så mange veninder som nu, og jeg har lært, at det er ok at være mig, at jeg er god nok som jeg er, at hvis de andre ikke kan li mig, så er det dem som går glip af noget godt ikke mig. Jeg synes, Maj er skøn. Og fra første gang jeg så hende – håbede jeg på at hun på en eller anden måde ville blive en del af mit liv og få betydning. Maj har en livsglæde som bare stråler ud af hende. Hun er så levende og engagerer sig så meget i sit arbejde. Maj er ægte, hun lader ikke som om.
B, 37 år

Jeg kunne efterhånden se, at vores sex og samlivsproblemer ikke lod sig løse af os selv og måtte have professionel hjælp. Jeg læste det, der stod på hjemmesiden, og det lød i tråd med mit eget sprog og uhøjtidelige tilgang til tingene. En spade bliver kaldt en spade. Den vigtigste ting jeg har lært er, at forandringer ikke kommer af sig selv, de starter hos mig. Maj Wismann gør en forskel i at se bag ved den polerede facade. Hun er dejlig kontant, og det er trygt at være hos hende. Min største udfordring var at se, at jeg selv var en stor del af problemet. Havde det ikke været for Maj Wismann, var jeg nok gået min vej og blevet skilt eller havde været min mand utro. Jeg bebrejder ikke mig selv mere, og stille og roligt kommer lysten til sex og fysisk nærvær tilbage. Jeg får ikke længere dårlig samvittighed, når jeg afviser min mand og vores kommunikation er meget mere konstruktiv. Generelt set har vi fået meget mere struktur og energi i vores liv. Maj er fantastisk seriøs og mødte mig, lige der hvor jeg var og tog fat i de ting, jeg sagde og stillede spørgsmålstegn ved dem. Jeg troede lidt, at jeg kunne gemme mig lidt væk i sjove bemærkninger og overfladefloskler, men hun så lige ind i mit hjerte, og hun gjorde det på en måde, så jeg ikke blev bange, men tværtimod tryg OG SÅ KOM DEN RIGTIGE HISTORIE OG ALT DET GRIMME FREM. Alt det, jeg var nødt til at sige for at komme videre og få sat plaster på det der gør ondt. Hun fik mig til at føle mig “normal” igen. Jeg slap min skyld og det var bare så skønt. Pludselig kunne jeg handle og leve.
Louise

Jeg havde nogle udfordringer i livet, jeg ikke selv kunne håndtere. Det var lige i eksamensperioden jeg valgte at opsøge Maj, fordi jeg synes det hele blev for meget og at min krop reagerede voldsomt. Jeg havde brug for en dialog med en professionel, da mine tanker hurtigt kunne gå helt op i en spids. En veninde anbefalede Maj, da hun havde været til foredrag ved hende og havde fået rigtig meget ud af det. Hun kunne også rigtig godt lide Maj’s væsen. At gå i terapi ved Maj Wismann gjorde en kæmpe forskel for mig, fordi jeg efter et langt og meget dårligt forhold, havde fået nogle grimme tanker om mig selv. Maj kom med mange positive inputs, skøre ideer til at tackle visse situationer og problemer. Hendes ligetil væsen gør det behageligt at fortælle om det, der nager én. Hver gang jeg komud fra en session ved Maj, føles det næsten som et kick af gode følelser, der bare strømmer gennem kroppen. Maj siger egentlig tingene meget ligeud: ”Nå hvad nager dig så i dag, hvad har du lyst til at snakke om?” Og så er der egentlig ikke så meget andet at gøre end at bare svare ærligt, og hvad der lige netop kommer direkte fra hjertet. Maj kom med sit professionelle syn på, hvordan kroppen reagerer, når man holder sine følelser inde og jeg fandt derved ud af, at det var nogle helt normale reaktioner jeg gik og havde. Det var ikke mig der var unormal, så at sige! Mit udbytte af forløbet, har været enormt stort. Jeg havde en forestilling om, hvordan det ville være at gå i terapi og hvordan folk ville kigge skævt til mig osv. Men terapi er for mig ligesom at skrive sin Bachelor sammen med en anden, fordi du har en sparringspartner, du kan benytte dig af. Det er en samtale, som kan hjælpe en med at se anderledes på tingene og stoppe op og mærke efter. Jeg synes Maj forenkler tingene meget, hvor man selv oplevede det man tænkte, som det store problem. Men efter en samtale med Maj, er det som om, det hele er afklaret på en måde. Jeg har lært ikke at være bange for mine følelser og tanker. Alle har brug for en sparringspartner, og nogle gange er det bare lettere når den partner ikke kender en personligt. Det kan nogle gange gøre det hele lidt lettere.

I dag er jeg glad som før, altså dengang hvor jeg var rigtig glad og tilfreds. Jeg føler mig ligesom mere hel på en måde OG DET ER FANDME FEDT! Jeg vil også anbefale Majs digitale-kurser ”Singleliv” + ”Jeg elsker dig, men er SÅ træt af at skændes”. De har hjulpet mig SÅ meget! Det er vigtigt for mig at pointere, at Maj er en person, der er meget nede på jorden, hun er god til at lytte og spørge ind på en sådan måde, at du vender dine tanker og måske ser en givende situation på en hel ny måde. Hun er ærlig og snakker lige ud af posen og ikke mindst menneskelig. Man føler ikke hun sidder oppe og kigger ned på en og fortæller dig, hvad du skal gøre. Hun får dig til at undre dig, stille spørgsmål og reflektere over forskellige ting. Sidst men ikke mindst har hun et fantastisk humør og drive, som helt naturligt smitter af i hendes nærvær.

Pernille

Tusind tak for en fantastisk oplevelse i din klinik. Jeg er også blevet medlem af Klub Kærlighed og har mange gange lyttet til dine kurser med glæde og hver gang følt en ro indvendigt og har kunnet formå at lukke af for alt, blot ved at lytte til din stemme. Den følelse fik jeg igen, lige med det samme da jeg trådte ind i din klinik. Én af de ting som jeg rigtigt godt kan lide ved din måde at behandle på, er at du tager fat i “hvad kan vi gøre nu, for at tingene skal blive bedre?” En anden ting, det er, at du ikke pakker noget ind!! Du kalder en skovl for en skovl, og det kan alle da forholde sig til!! FANTASTISK – Flere af din slags – JA TAK!! De penge jeg betalte for sessioner ved dig, er uden tvivl de bedste penge som jeg har givet ud længe. RO, TRO, VILJE, GLÆDE, HÅB tager jeg med mig. Endnu engang tusind tak fordi du hjalp mig mens hele min drøm om en fantastisk fremtid var ved at smuldre væk.
Lene

Min mand og jeg opsøgte Maj Wismann, fordi vi havde et problem, der prægede vores ægteskab.Vi kontaktede Maj, og det vendte om på vores liv. Maj gik direkte til sagen, hvor min mands tanker blev bearbejdet, og jeg fik fortalt hvordan jeg havde det. Vi følte os behandlet professionelt og taget alvorligt. Vi er yderst taknemlig for samtalen, og vi blev hjulpet videre. Maj søgte på amerikanske artikler og der blev problemet belyst – sexomnia. Nu har vi en diagnose at forholde os til. Det viser sig at de observationer min mand gjorde om natten var korrekte, og at der er forskellig behandlingsmuligheder, der skal forsøges. Var vi ikke gået til maj Wismann var vi blevet skilt. TUSIND TAK FOR HJÆLPEN.
Parret fra Jylland

Jeg havde fået dig anbefalet fra nogle venner, som havde haft stor gavn af dig. De havde fortalt meget om dig og dine arbejdsteknikker, som tiltalte mig meget! Valget faldt på dig og ingen anden, da jeg havde hørt så meget godt om dig! Min mand og jeg havde læst meget på din hjemmeside, da det faktisk var min kære mand, der startede som klient hos dig! Du havde givet ham nogle gode svar pr mail, i hans opstartsfase, som gav både ham og jeg tryghed! Så valget faldt meget naturligt på dig, da turen kom til mig. Jeg havde jo set, hvad du kunne gøre med min mand! Du åbnede virkelig mine øjne, lærte mig at elske mig selv, respektere mig selv og bruge min krops signaler til noget konstruktivt, i stedet for at ignorere mig selv. Du lærte mig at “livet belønner handling” og at man selv har det største ansvar for at ens liv er rart at befinde sig i! Man skal gøre det, der virker! Det er stadig sådan, at når jeg står i situationer, hvor jeg har det svært, kan jeg tænke: “hvad ville Maj sige til mig her?” Du spøger i mit sind, ret ofte, – PÅ DEN GODE MÅDE. Jeg var ude af stand til at mærke mine behov, følelser! Følte mig tom og manglede følelsesmæssige udsving. Gav selvfølgelig min partner skylden for ALT, men du lærte mig, at der er 2 til en tango, og at jeg også havde min del ansvaret for situationens omfang! Mine udfordringer er stadig at stole på mig selv, at tro på at jeg er noget! Jeg er dog meget mere bevidst om, at når der er en negativ tanke, at det ikke altid er virkeligheden! Jeg smager lidt på det negative, og er bedre til at acceptere, at det er der! Du lærte mig, at lave et realitetstjek på de negative tanker. Desuden har du lært mig, at tage udgangspunkt i det, der er! Uden at tolke og smøre tykt på. At forholde sig til sandheden! Så jeg i bund og grund kun arbejde med det, der er helt håndgribeligt, hvad der er sagt og gjort, det man ser og hører! Det var meget relevant for mig, at arbejde med mine udfordringer, da jeg ellers ville være gået fra min kæreste, og helt sikkert ville have fortrudt det! Og egentlig har jeg siden mine teenageår haft behov for, at lære nogle nye teknikker i mit liv, da jeg havde indarbejdet nogle rigtig dårlige vaner, med ikke at sige fra, når folk ikke behandlede mig ordentligt. Mit udbytte af din vejledning er et lettere liv! Kort og godt! Du har gjort tilgangen til livet, meget lettere! Jeg er blevet bedre til, at passe på mig selv. Bedre til at være en god kæreste. Bedre til at forkæl mig selv, men også til at acceptere, når der er nedture og lidt mere melankolske perioder. Et af de store beviser på at din rådgivning dengang hjalp og stadig gælder i dag er, at jeg i tide, fik råbt STOP på mit job, da stressen fik taget over. Jeg nåede ikke at ryge ned i en reel depression. Jeg og min kæreste er også blevet MEGET bedre til at tale om tingene, tale sammen og møde hinanden i stedet for at kæmpe mod hinanden!
Malene

Jeg havde store problemer med mit selvværd. Bare i det hele taget at få hul på bylden, som har hobet sig op i alle disse år. Og jeg arbejder med det hver dag, med de redskaber Maj har givet mig. Det gør at jeg kan være meget mere positiv og ikke dunke mig selv i hovedet hver dag. Maj Wismann er et livsstykke og giver meget mere end du aner. Jeg har fået et helt andet syn på mine sønner og min eks, og det har hjulpet mig meget, så mine problemer er blevet væsentligt mindre, og at jeg klarer dagene meget bedre nu. Maj lavede et konflikt-rollespil med mig, og det har gjort mig stærkere og bedre rustet til at klare konflikter nu. Jeg synes, at hun har gjort, at jeg ikke længere er så usikker på, hvem jeg er, og hvad jeg står for, og det skal hun have en stor tak for. Jeg anbefaler alle der har brug for hjælp, at vælge Maj Wismann.
Anette

Jeg havde været til to foredrag med Maj og synes hun virkede meget kompetent og med en meget stor viden, som jeg følte jeg kunne drage nytte af. Maj fik mig til at lære mig selv at kende. Fik mig til at se, at jeg også var noget værd som menneske. Langsomt fik jeg bygget mere og mere selvtillid op og jeg kom til at se på mit liv på en helt anden måde. Hele mit liv har jeg været underlagt løgne og manipulation og har ikke turdet stille mig op og kræve min ret til et værdigt liv. Jeg kan uden at blinke sige, at jeg aldrig nogensinde har haft så godt et liv, som jeg har nu. Og den dag i dag er jeg evigt taknemmelig. Min største udfordring var at være åben og kunne sætte ord på mine følelser. Havde jeg ikke arbejdet med mig selv og mødt Maj var jeg knækket som menneske. Mit absolutte maksimum for, hvad jeg kunne klare, var nået. Jeg var konstant træt og var total psykisk nedbrudt. Mit allerstørste udbytte var, at jeg fandt mig selv. Jeg lærte Camilla at kende, som hun er, og jeg fik langt mere overskud til mine børn. Jeg blev bedre til at mærke efter og sige fra. Jeg lærte at jeg også havde ret til et liv og at det liv afhænger af, hvad jeg føler er rigtigt for mig. Jeg er meget gladere, mere fri og nu er jeg ikke længere konstant træt. Jeg nægter at være bange for livet og kærligheden mere. Jo jeg har mange skrammer og dybe ar, men det hjælper bare ikke, at jeg sætter mig i et hjørne og er bange. Jeg vil gerne takke dig mange gange Maj.
C

Efter langs tid sygdom, hvilket også havde kostet et langt forhold, var jeg meget nedtryk, energiforladt og med meget lavt selvværd. Jeg havde mistet troen på mig selv som attraktiv for det andet køn og kæmpede desuden med en accept af dele af min seksualitet. Min syn på mig selv var urealistisk og præget af negative tanker. I flere år havde jeg desuden gjort karriere i et job med rigtig mange timer og stramme deadlines, og jeg var nået til et punkt, hvor min hverdag slet ikke kunne hænge sammen. Selvom jeg egentligt opsøgte Maj på baggrund af mine problemer omkring accept af min seksualitet samt tendens til rejsningsproblemer og usikkerhed over for det andet køn, blev det et helt andet sted Maj valgte at sættet ind ved behandlingens start. Gennem en kognitiv tilgang, tankeskemaer og forskellige hjemmelektier påbegyndte Maj og jeg et stort arbejde med at ændre mit syn på mig selv. Samtidig med at min selvopfattelse ændrede sig til det bedre og mere realistiske, arbejdede Maj og jeg med, i højere grad at få struktur på min hverdag og arbejdsdag. Punkter som søvn, sundere kost og motion samt tid til mig selv var prioriteret. Vi lavede specifikke handlingsplaner for hvordan jeg skulle få mere tid og overskud i hverdagen, og til at nå hen imod de ting jeg gerne ville. Gennem mit arbejde med maj har jeg opnået klart bedre selvværd og et mere realistisk syn på mig selv. Jeg er blevet bevidst om hvordan jeg skal håndtere situationer, hvor de negative tanker dukker omkring mig selv dukker op, og min accept af mig selv er vokset.Jeg føler mig mere attraktiv over for det andet køn og jeg har fået mere at tilbyde i et forhold. Desuden oplever jeg oplever en markant større og mere reel interesse fra kvinder. Den øgede selvtillid har gjort, at jeg har kastet mig ud i nye projekter. Jeg er blevet mere social og har fået et frivilligt arbejde, hvor jeg hjælper andre med deres problemer. Såfremt jeg ikke havde opsøgt Maj, er der stor risiko at de negative og urealistede tanker omkring mig selv ville have udviklet sig til en tung depression. Accepten af mig selv og min seksualitet ville sandsynligvis kun være blevet negativiseret og forværret, hvis ikke Maj havde hjulpet mig med et mere nuanceret syn. Jeg har tydeligt kunne mærke at Maj brænder for det hun laver, og det har været nemt for mig at snakke helt åbent om selv meget personlige ting. Samtidig har jeg været meget glad for, at Maj er i stand til at se ting i sin helhed, og at hun fagligt er meget alsidig med viden inden for bla. sexualitet, forhold, kommunikation samt kognitive teknikker. Jeg har under hele mit forløb har mulighed for at ringe eller skrive til hende hvis jeg fik behov herfor og Maj har været meget fleksible med hensyn til tider i forbindelse med mit arbejde. I mine øjne er der ingen tvivl om at Maj er et dejligt menneske som nyder og hjælpe andre – og jeg vil meget gerne anbefale hende til andre.
Casper

E-bog med fakta og tips for 0,-
sexologisk rådgivning

Få min populære e-bog "Når seksualiteten driller"

  • Kan cølibat booste sexlysten?
  • Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
  • Hvordan får du gnisten igen?
  • Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-
.

You have Successfully Subscribed!

Skal jeg lære dig de 7 forskningsbaserede strategier til effektiv parterapi?
(der også virker på den lange bane)

Fornavn:

E-mail:

(Ingen spam og du kan afmelde dig nemt)

You have Successfully Subscribed!

Inden du smutter...

..skal du da lige have snitterne i min e-bog "Når seksualiteten driller"? Tilmeld dig herunder og få den direkte i din indbakke.

Ingen spam. Kun <3