fbpx

Parterapi

· Vi har svært ved at tale sammen, løse vores problemer og blive enige.
· Vi skændes rigtig meget, og der skal ingenting til, før en af os ryger op i det røde felt!
· Vi taler overhovedet ikke sammen, og der kan gå dage imellem, hvis først vi er uenige.
·
Den ene eller begge mangler sexlysten, måske er gnisten og tændingen væk i større eller mindre grad.
· Jeg føler ikke min partner elsker mig, selvom han/hun siger det!
· Der er gået småbørnsfamilieliv i den, og vi har fuldstændig glemt “os”, og hvad det vil sige at være kærester og nu overvejer vi seriøst at blive skilt.
·
Den ene har været utro eller haft en langvarig affære.
·
Har jeg ikke beskrevet jeres situation? Kontakt mig og hør, om jeg kan hjælpe jer.
sexolog, sexologuddannelse, sexologer, sexologi, klinisk sexologJeg arbejder ud fra ideen om, at god kommunikation er vejen til et godt og sundt forhold, og opfordrer jer derfor til at bruge god tid på at lære at kommunikere og lytte til hinanden, virkelig lytte og være nærværende, samt at problemløse.

Jeg tror, at alle mennesker i bund og grund længes efter at blive rørt og mærket dybt i hjertet, det lyder spirituelt, men det er det faktisk ikke. Vi vil alle gerne mærke, at vi er elsket og helt specielle for vores partner, samt at vi “vil” hinanden.

Ofte stjæler den ene hverdag den anden, mens vi savner den dybe følelse af samhørighed vi havde i starten og som netop gjorde at vi valgte hinanden.

Mit motto er: “Hvis du vil have andre resultater end du plejer at få, må du gøre noget andet end du plejer at gøre” og derfor vil I allerede fra første gang få lektier for, så I hurtigt kan begynde at mærke effekten af min rådgivning lynhurtigt.

Når I vælger at gå i parterapi, er engagement et vigtigt element i processen. Jeg giver jer redskaberne og øver f.eks. kommunikationsteknikker med jer, jo mere I selv træner, øver og gør brug af alt det, jeg giver jer, jo billigere slipper I i længden. Derfor er det vigtigt, når I går hjem fra mig, at I arbejder videre med det, I har lært og får implamenteret den nye viden i jeres hverdag,så I kommer hurtigst muligt frem til at få den tryghed og kærlighed til hinanden igen, som I savner – og ikke at forglemme lysten!

En af de ting jeg tit oplever er, at mange familier og parforhold mangler struktur, som giver dagen ro og rytme, og mange par bliver forundret over, hvor små indgreb og faste aftaler, der faktisk skal til for, at der kommer mere overskud og energi ind i en travl og stresset hverdag, uanset om det er en familie med børn eller uden børn.

E-bog med fakta og tips for 0,-
sexologisk rådgivning

Få min populære e-bog "Når seksualiteten driller"

  • Kan cølibat booste sexlysten?
  • Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
  • Hvordan får du gnisten igen?
  • Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-
.

You have Successfully Subscribed!

Skal jeg lære dig de 7 forskningsbaserede strategier til effektiv parterapi?
(der også virker på den lange bane)

Fornavn:

E-mail:

(Ingen spam og du kan afmelde dig nemt)

You have Successfully Subscribed!

Inden du smutter...

..skal du da lige have snitterne i min e-bog "Når seksualiteten driller"? Tilmeld dig herunder og få den direkte i din indbakke.

Ingen spam. Kun <3